Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je veelgestelde vragen over de Affiliate Marketing Revolutie.

De Affiliate Marketing Revolutie is een online training waarmee je aan de hand van video’s leert hoe jij een succesvolle affiliate marketing website maakt en daar geld mee verdient.

De normale prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is € 297,-. Dit zijn eenmalige kosten, er is dus geen abonnement of iets dergelijks. Via deze kortingspagina kun je de Affiliate Marketing Revolutie voor slechts € 47,- aanschaffen!

Nee, het is niet verplicht om Marketheme te gebruiken. Je kunt ook je eigen website in bijvoorbeeld WordPress maken. Voor beginners is het trouwens wel aan te raden om eerste Marketheme te gebruiken omdat een heleboel technische zaken dan al voor je geregeld zijn. Bovendien krijg je ondersteuning op affiliate marketing.

Lees ook de Marketheme review om meer over dit systeem te weten te komen.

Hoe snel je geld met affiliate marketing verdient is moeilijk te zeggen. Dat is namelijk per persoon verschillend. Er zijn mensen die al binnen een maand geld verdienen maar ook die er een jaar over doen. Gemiddeld gezien moet je er rekening mee houden dat je geld begint te verdienen na zo’n 6-12 maanden.

Er is eigenlijk geen bovengrens aan de affiliate marketing inkomsten. Je kan met één website beginnen en dit later uitbreiden met een nieuwe website. Dit proces kan je oneindig herhalen waardoor je inkomsten in potentie ook oneindig hoog kunnen zijn. Binnen de Affiliate Marketing Revolutie is er een speciale 10K club. Leden van deze club verdienen 10K per maand of zijn op weg om dit te verdienen.

Ja, dat kan. Mocht het niet bevallen dan stuur je even een mailtje naar Jacko en je geld wordt binnen een paar dagen op je rekening gestort. Doe dit wel binnen 30 dagen want daarna geldt deze garantie niet meer.

In principe is er geen plafond aan je verdiensten met affiliate marketing. Daarbij moet wel gezegd worden dat de markt in Nederland kleiner is dan bijvoorbeeld de Engelstalige markt. Maar in Nederland zijn er genoeg affiliate marketeers die er een volledig inkomen mee verdienen en zijn er ook affiliate marketeers die tienduizenden Euro’s per maand met affiliate marketing verdienen.

Nee, het is niet nodig om een website te hebben. Je kan ook geld verdienen met affiliate marketing door gebruik te maken van YouTube of van Instagram. Kijk maar eens naar Instagram posts van bekende influencers. Vaak zul je daar een promotie van een affiliate product tegenkomen.

De Affiliate Marketing Revolutie is bedacht door Jacko Meijaard. Hij is ooit zelf begonnen met affiliate marketing en had als doel om € 250,- per dag op het internet te gaan verdienen. Hij verdiepte zich in affiliate marketing en een paar jaar later lukte het hem om dit bedrag te verdienen. Zijn kennis en ervaring heeft hij in de cursus gestopt en hij leert nu al bijna 10.000 mensen zijn methode om online geld te verdienen met affiliate marketing.

Naast de cursus biedt Jacko ondersteuning met het Affiliate Marketing Forum (waar ook de andere leden van de cursus samenkomen) en kan je lid worden van zijn 10K club waarbij hij jou persoonlijk coacht om € 10.000,- per maand met affiliate marketing te verdienen.