Home » Tips » Affiliate Marketing Revolutie review van Rob

Affiliate Marketing Revolutie review van Rob

affiliate marketing revolutie review rob

Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie.

Eind 2016 ben ik met zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie begonnen. Daar is het voor mij allemaal begonnen.

Eerst was ik heel wantrouwend, waarschijnlijk net als jij. Wat zijn het allemaal voor mooie praatjes 250 – 500 Euro per dag verdienen met affiliate marketing. Hoe kan dat?

Hoe kan het dat alle recensies die op het internet te vinden zijn over Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie zo positief zijn?

Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Ik snap heel goed dat je wantrouwend ben. Het heeft mij een half jaar kost om met de cursus te starten. Op een gegeven moment dacht “Weet je voor die 47 Euro, laat ik het maar gewoon proberen”.

Dit is wel iets dat je niet half kunt doen. Als jij ook succesvol wil worden met affiliate marketing dan is het niet een kwestie van ik werk een paar maanden en dan zie ik het wel. Nee, als je hier goed geld mee wil verdienen dan moet je je hier helemaal in gaan storten.

En ik denk dat wel extra wantrouwen kan opleveren want mensen die opgeven zeggen dat het niet werkt, het is onzin geweest maar deze mensen hebben niet genoeg doorgezet.

Kijk, ik heb doorgezet. Ik doe het nu drie jaar, ik heb de ervaring opgebouwd. Ik leef nu van affiliate marketing. En dat is allemaal begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie.

Concurrentie wordt heviger

Ik merk wel dat de laatste tijd er steeds meer concurrentie bij komt. Er komen heel veel websites bij die reviews van bepaalde producten maken waarvan ik me afvraag of ze dat product wel echt hebben ingezien, heb je het product wel echt ondergaan of zit je maar wat te verkondigen om geld te verdienen?

Ik merk wel dat het steeds lastiger wordt maar die taart is zo groot, voor iedereen is er genoeg gebakken. Om het zo maar te zeggen.

Jacko Meijaard en de 10K club

affiliate marketing revolutie 10K club

Om terug te gaan naar Jacko Meijaard. Ik ben lid geworden van zijn 10K club. Ik ben ook lid geworden van zijn 10K audio training. Ik heb één strategie sessie van een uur gehad met Jacko en deze was echt TOP! Je merkt aan alles dat hij jou wil helpen om succesvol te worden.

Kijk, ik zie hem als oprecht expert op het gebied van affiliate marketing. Net zoals Jia Ruan de expert is op het gebied van verkopen op bol.com. En dan heb je nog Joshua Kaats die de autoriteit, in Nederland in ieder geval, op het gebied van dropshipping is. Zo heb je verschillende experts op verschillende gebieden.

Ik zie Jacko Meijaard als de expert op het gebied van affiliate marketing in Nederland. Dus NEE, hij is geen oplichter. NEE, hij is geen scam. JA, hij is 100% te vertrouwen.

Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Als jij op dit moment twijfelt om met affiliate marketing te beginnen. Op dat punt heb ik ook gestaan. Ik kan jou niet dwingen om met de Affiliate Marketing Revolutie te starten. Het is net wat voor gevoel je er bij krijgt.

Heel veel mensen krijgen bijvoorbeeld een naar gevoel bij Jia Ruan. De één vind hem geweldig en de ander vindt hem niks. En die vinden Joshua Kaats bijvoorbeeld wel weer heel chill als je Jia Ruan niks vindt.

Het is dus maar net bij wie je het goede gevoel hebt en het vertrouwen heb dat als ik hier mee in zee ga dan gaat het goed komen. Maar uiteindelijk moet één persoon het allemaal waarmaken… en dat ben jij!

Plaats een reactie