Home » Tips » Affiliate Marketing Revolutie review van Abel

Affiliate Marketing Revolutie review van Abel

affiliate marketing revolutie review abel

Vroeger dacht ik dat je wel geld kon verdienen met het internet, ik wist alleen niet hoe. Ik had geen idee hoe ik moest beginnen. Ik was heel vroeger al gestart met sitedeals, voor de mensen die dat nog kennen. Daar kocht je je websites op of domeinen en die verkocht je dan weer, mocht het interessant zijn. Zoals toiletbril.nl en allemaal van dat soort gekke dingen. Dat deed ik in mijn studententijd.

Ontdekking van affiliate marketing

Eigenlijk heb ik dat links laten liggen totdat ik ontdekte dat ik meer met recepten wilde doen en gezondheid. Toen dacht ik hoe kan ik dat schaalbaar doen? Want ik gaf heel veel trainingen en workshops en van alles maar er was niks schaalbaar. Ik had heel veel werk maar ik verdiende daar niet zo veel mee uiteindelijk enne als ik een keer niet kon werken dan stopte het geld eigenlijk.

Toen ben ik gaan zoeken op het internet en kwam op affiliate marketing. En Jacko Meijaard was schijnbaar dé man als het gaat om affiliate marketing. En zo ben ik eigenlijk gestart. Ik heb me direct aangemeld bij de Affiliate Marketing Revolutie en toen ben ik begonnen met affiliatie marketing.

Het probleem met heel veel coaching traject online is dat het niet op jou afgestemd is. Jacko kent me nu, kent mijn business, weet wat mijn product is, weet wie mijn klant is. Ik doe eigenlijk alles wat hij adviseert. Jacko kan daardoor heel snel analyseren wat er nog niet lekker gaat in mijn business.

Mensen die een blog hebben of een website en ze verkopen al online. En ze verdienen al iets online. Bijvoorbeeld € 200,- per maand en willen daar € 1000,- of € 3000,- of 10K per maand van maken. Daarvoor werkt het programma van Jacko heel goed. Ook als je nog niks hebt, kun je heel goed met de Affiliate Marketing Revolutie beginnen.

Plaats een reactie