Home » PayPro

PayPro

paypro affiliate netwerk Als je met affiliate marketing gaat starten, dan zul je al snel met PayPro te maken krijgen. PayPro is een Nederlandse betaaldienst maar ook een affiliate netwerk van voornamelijk digitale producten. Jacko raadt het gebruik PayPro in zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie aan.

Daarnaast raadt hij ook aan om Daisycon te gebruiken. Ook dit is een Nederlands affiliate netwerk maar gericht op fysieke producten. Zelf raad ik ook Tradetracker aan, eveneens een Nederlands affiliate netwerk met verschillende soorten affiliate producten.

Waarom PayPro gebruiken?

PayPro bestaat al sinds 2006 en is een betrouwbaar Nederlands affiliate netwerk. Het heeft bovendien een paar voordelen boven andere affiliate netwerken:  
  •  Snelle uitbetaling; waar je bij andere affiliate netwerken soms wel 60 dagen op een goedkeuring moet wachten, worden commissies bij PayPro heel snel goedgekeurd.
  • Weinig afkeuring van sales; het komt zelden voor dat een toegekende commissie afgewezen wordt.
  • Hoge commissies per sale, vaak rond de 50% van de aankoopprijs; omdat er bijna alleen maar digitale producten op PayPro aangeboden worden, zijn de commissies hoog.
  • Makkelijk om op je website te implementeren; geen ingewikkelde codes die je moet toe voegen maar gewoon een simpele affiliate link.
  • Snelle toelating tot de adverteerders; er is (bijna) geen aparte keuring per adverteerder zoals bij andere netwerken. Ja kan meteen beginnen met het promoten van alle producten die er op PayPro zijn.
De voordelen komen voornamelijk omdat er uitsluitend met digitale producten wordt gewerkt. Voor de maker zitten er weinig kosten aan het maken van een digitaal product en ook kosten voor opslag en verzending zijn niet nodig. Daarom geven veel adverteerders een hoge commissie per verkoop.

PayPro review

Wil je meer over PayPro weten? Lees dan ook de uitgebreide PayPro review. Waarin wat dieper ingezoomd wordt op PayPro.