Home » Kennisbank » Wie is Jacko Meijaard?

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de oprichter van internetsuccesgids.nl en de maker van de Affiliate Marketing Revolutie. Op 18 jarige leeftijd ontdekte hij affiliate marketing toen hij nog student was en sindsdien heeft hij een waar affiliate marketing imperium opgebouwd waarmee hij nu enkele tienduizenden Euro’s per maand mee verdient.

Hoe Jacko Meijaard met affiliate marketing begon

jacko meijaard Jacko was klaar met zijn MBO opleiding en had zich ingeschreven voor een opleiding Journalistiek. Tijdens een college vertelde de leraar dat slechts 20% van alle studenten een baan in de journalistiek zal vinden. De motivatie van Jacko was bij aanvang van de opleiding al niet heel erg hoog maar was door deze opmerking bijna helemaal weg.

Dit was niet hoe hij zijn leven in wilde delen!

Hij begon met het zoeken op het internet naar andere manieren om online geld te verdienen. Daar stuitte hij op de term affiliate marketing. Hij zag de jonge jongens die met hun laptop op een tropische locatie zaten en ondertussen geld verdienden via het internet. Dat wilde Jacko ook!

Met affiliate marketing beginnen

Hij begon zicht te verdiepen in affiliate marketing en bouwde zijn eerste website. 3 maanden later zat hij in de auto en ontving een mailtje met de mededeling dat hij een affiliate commissie had ontvangen! Na 3 maanden van hard werken was daar dan eindelijk de beloning.

Hij dacht bij zichzelf als ik 1 commissie kan scoren, dan kan ik er ook 2 scoren en ook 3 enz enz.

Zijn ultieme doel was om € 250,- per dag te verdienen.

Weerstand van zijn omgeving

In zijn omgeving werd er maar lacherig over zijn affiliate marketing avontuur gedaan. “3 maanden hard werken voor een paar tientjes?”. “Dan kan je toch beter in de supermarkt gaan werken!” of “Zoek eens een echte baan!”. Dit waren veelgehoorde opmerkingen die door mensen in zijn directe omgeving gegeven werden.

Maar Jacko zette door en wilde koste wat het kost slagen in zijn missie.

€ 7.500,- per maand met affiliate marketing verdienen

Na een paar jaar was het dan zo ver, Jacko had zijn doel behaald en verdiende € 7.500,- per maand. Nu raakte zijn omgeving wel geïnteresseerd in hoe hij dit voor elkaar had gekregen. Jacko begon met zijn methode in de vorm van een cursus aan te bieden, de Affiliate Marketing Revolutie was geboren!

De cursus is  een online cursus waarmee hij zijn cursisten leert hoe zijn zelf een succesvolle affiliate marketing website op kunnen zetten.

Over Jacko Meijaard

Jacko woont een Zeeland is nu 30 jaar oud. Zij belangrijkste product is de Affiliate Marketing Revolutie en zijn website is internetsuccesgids.nl. Daarnaast is hij actief op het affiliate marketing forum waar al zijn cursisten toegang tot krijgen. In 2021 verscheen zijn eerste boek, de Laptop Lifestyle. In dit boek beschrijft Jacko zijn weg die tot zijn succes heeft geleid. Hij vertelt over zijn successen maar ook over zijn mislukkingen en laat anderen aan het woord met tips over affiliate marketing.

Daarnaast heeft hij samen met zijn business partner ook een website systeem ontwikkeld dat speciaal gebouwd is om succesvol te worden met affiliate marketing. Dit systeem heet Marketheme en is vooral bedoeld voor affiliate marketeers die ontzorgd willen zijn en ondersteuning willen krijgen.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Of Jacko Meijaard betrouwbaar is? Absoluut!

Hoe ik dit weet? Jacko is dagelijks aanwezig op zijn eigen affiliate marketing forum waar hij elke dag vragen beantwoord. Mocht je hem willen bereiken dan kan dit dus via het forum of via zijn e-mailadres wat je eenvoudig kan vinden door naar zijn website te gaan of je kan hem een DM op zijn Instagram sturen.

Mocht je dus met hem in contact willen komen dan is dat zo gebeurd. Ook voor het terugvragen van je geld doet hij niet moeilijk. Ook dit kun je via het forum, e-mail of Instagram doen. Hij reageert normaal gesproken super snel.

Dus je hoeft je geen zorgen te maken, Jacko Meijaard is betrouwbaar.

Wat is het vermogen van Jacko Meijaard?

jacko meijaard huis
Het nieuwe huis van Jacko Meijaard

Het exacte vermogen van Jacko Meijaard, weet alleen Jacko Meijaard. Dit is helaas niet bekend bij het grote publiek. Wat we wel weten is dat hij er warmpjes bij zit. Hij heeft onlangs een mooi huis gekocht (zie hierboven) en zijn inkomsten overstijgen regelmatig de € 100.000,- per maand!

Ook heeft hij zijn eigen cursus al aan meer dan 11.000 mensen verkocht en heeft hij aardig wat studenten in zijn 10K club zitten. Daarbij komt nog dat hij dit al een paar jaar doet, dus het is niet verwonderlijk als Jacko Meijaard al miljonair is.

Maar het blijven speculaties want het precieze vermogen blijft voor ons geheim.

Jacko Meijaard in het AD

jacko meijaard ad

‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’. Met deze kop begint het interview met Jacko Meijaard dat in 2018 in het Algemeen Dagblad verscheen.

Als je het interview leest, kom je meer over Jacko te weten. Hij vertelt hierin wat hij op een dag doet, hoe laat hij opstaat, hoe hij zijn geld verdient en wie hem geïnspireerd hebben en nog steeds inspireren.

Zeker even de moeite waar om te lezen!

De websites van Jacko Meijaard

Benieuwd naar de websites van Jacko? In het interview dat in het AD verscheen heeft hij het over 25 websites die hij in beheer heeft. Maar welke websites zijn dit dan?

  • klusronde.nl
  • geldkanon.nl
  • hetinkomenvan.nl
  • fitplek.nl
  • zorgtoeslagberekenen.org
  • fredsbouwtekeningenreview.nl
  • strakkebuikbijbelreview.nl

Dit zijn voorbeelden van affiliate websites van Jacko.

Jacko Meijaard’s gegevens

Jacko Meijaard boek

laptop lifestyle kopen In 2021 is het eerste fysieke boek van Jacko uitgekomen. In het boek de Laptop Lifestyle vertelt Jacko over zijn reis van niks naar meer dan 100.000 Euro per maand. Je leert er meer over zijn successen maar ook over zijn valkuilen. Het boek is logisch opgebouwd, het begint bij zijn eerste stappen en neemt je mee naar het nu.

Ook laat hij anderen aan het woord en vind je er veel tips. Het boek is gratis te krijgen, je betaalt alleen de verzendkosten.

In totaal bevat het boek 200 pagina’s.

Ook met affiliate marketing beginnen?

De cursus kost slechts € 47,- en hiervoor krijg je levenslang toegang tot de videotraining. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over de prijs want als de cursus je niet bevalt, dan kan je binnen 14 dagen je geld terugvragen.

Klik hier om met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen.

affiliate marketing revolutie video