Home » Kennisbank » Internet Succes Gids

Internet Succes Gids

Internet Succes Gids is het bedrijf van Jacko Meijaard waar het allemaal mee begonnen is. Het affiliate marketing avontuur van Jacko startte ooit met het schrijven van waardevolle artikelen op zijn website internetsuccesgids.nl. Hier begon hij zo’n 10 jaar geleden al mee en zie hoe het nu uitgegroeid is tot de grootste affiliate marketing community van Nederland!

Internet Succes Gids producten

Op de website internetsuccesgids.nl kun je meer te weten komen over het belangrijkste product van Jacko Meijaard: de Affiliate Marketing Revolutie. Daarnaast heeft hij een blog waar meer dan 500 artikelen over online geld verdienen kunt vinden.

Het meest interessante is misschien wel om zijn verhaal te lezen over de weg die hij heeft afgelegd om online geld te verdienen met affiliate marketing. Je leest hoe hij met een hard werken nu naar een omzet van meer dan € 100.000,- per maand is gegroeid.

Internet Succes Gids forum

Een belangrijk onderdeel van de website is het forum. Iedereen die zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft wordt gratis lid van dit forum. Er is een speciaal gedeelte voor de 10K leden.

internet succes gids forum

Op het forum vind je meer dan 11.000 leden die dagelijks hun kennis delen en waar je ook vragen kan stellen mocht je ergens niet uitkomen. Een ideaal platform om verder te groeien met affiliate marketing!

Internet Succes Gids op social media

Natuurlijk kun jeInternet Succes Gids ook op social media vinden. Zo is er een Facebook pagina alhoewel deze niet heel erg regelmatig bijgewerkt wordt. Op Instagram is er ook niet veel activiteit op de pagina te vinden.

Als je meer over Internet Succes Gids wil weten via social media kun je het beste naar Jacko zijn Instagram pagina gaan. Daar plaatst hij regelmatig inspirerende quotes en verwijzingen naar zijn website. Ook op LinkedIn is Jacko actief.

Internet Succes Gids op YouTube

Op YouTube heeft Internet Succes Gids een eigen kanaal waar regelmatig video’s geplaatst worden met gratis informatie over online geld verdienen en dan voornamelijk over affiliate marketing. Ook vertel Jacko wel over geld verdienen met Crypto en zijn er series te vinden over bijvoorbeeld het bouwen van een website met Marketheme, het website systeem dat speciaal voor affiliate marketing ontwikkeld is.

internet succes gids youtube

Het is dus zeker de moeite waard om je op het YouTube kanaal van Internet Succes Gids te abonneren om een notificatie te ontvangen als er weer een nieuwe video online staat.

Reviews over Internet Succes Gids

Op internet kun je veel reviews over Internet Succes Gids vinden. Over het algemeen zijn dit positieve reviews al zit er wel eens een ontevreden klant tussen die een negatieve review achterlaat. Vaak zijn de negatieve reviews van mensen die onrealistische verwachtingen hebben en verwachten dat ze zonder moeite snel veel geld gaan verdienen.

Dit is helaas niet het geval. Het is heel goed mogelijk om online geld te verdienen maar verwacht niet dat dit makkelijk is en snel gaat. Het heeft tijd nodig om online geld te verdienen!

Bekijk eens de reviews over Internet Succes Gids op Trustpilot. Lees het door en je zal kunnen lezen dat veel van zijn klanten positief zijn over zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie.

internet succes gids reviews

Samenvatting Internet Succes Gids

Internet Succes Gids is het bedrijf van Jacko Meijaard. Op de gelijknamige website kun je meer dan 500 inspirerende artikelen over online geld verdienen met affiliate marketing vinden. Daarnaast is er een forum voor zijn leden en kun je zijn belangrijkste product de Affiliate Marketing Revolutie via zijn website aanschaffen.

Via de vele reviews die er online te vinden zijn kun je zien dat Internet Succes Gids een betrouwbaar bedrijf is.