Home » Kennisbank » Affiliate Marketing Revolutie inloggen

Affiliate Marketing Revolutie inloggen

Wil je op de Affiliate Marketing Revolutie inloggen? Als het goed is heb je een mail van Jacko Meijaard ontvangen met de gegevens maar mocht je die kwijt zijn of niet zo snel kunnen vinden dan leggen wij in dit artikel uit waar je kunt inloggen op de beste affiliate marketing cursus voor beginners van Nederland.

Eerst Affiliate Marketing Revolutie kopen

Voordat je op de Affiliate Marketing Revolutie kan inloggen moet je deze eerst aanschaffen. Dit kan via de speciale kortingslink waar je maar liefst 84% korting op de cursus krijgt. Nadat je de cursus aangeschaft hebt, kun je inloggen.

Affiliate Marketing Revolutie inloggen

Na aanschaf van de cursus krijg je een mail van Jacko met de inloggegevens. Ga naar de inlogpagina en vul jouw gegevens in. Je kan ook via het forum van internetsuccesgids naar de inlogpagina gaan.

affiliate marketing revolutie inloggen

Je bent nu ingelogd en komt in het ledengedeelte van de cursus. Een kind kan de was doen!

Problemen Affiliate Marketing Revolutie inloggen

Het kan voorkomen dat het inloggen niet lukt. Kijk dan als eerste of je de juiste gegevens gebruikt hebt. Kloppen de gebruikersnaam en het wachtwoord wel? Eventueel kun je via de “Wachtwoord vergeten” functie op het inlogscherm een nieuw wachtwoord aanvragen en opnieuw proberen in te loggen.

affiliate marketing revolutie wachtwoord vergeten

Nog steed inlog problemen?

Mocht het met een nieuw wachtwoord ook niet lukken om in te loggen dan kan je het beste even een mailtje naar Jacko Meijaard zelf sturen. Dit kan op zijn e-mailadres jacko@internetsuccesgids.nl. Jacko leest bijna elke dag zijn mail en het zal dan ook niet lang duren voordat je een antwoord van hem krijgt.

Ingelogd op de Affiliate Marketing Revolutie?

Gefeliciteerd! Je hebt nu toegang tot alle onderdelen. Dit betekent dat je op het affiliate marketing forum kan om zelf een topic aan te maken of om te reageren op posts van iemand anders.

En je hebt natuurlijk toegang tot de cursus zelf.

Het zal je opvallen dat je niet tot alle onderdelen toegang hebt. Sommige onderdelen in de ledenomgeving zijn alleen toegankelijk als je lid bent van de 10K. Met de 10K club krijg je persoonlijke coaching van Jacko, elke maand een webinar en regelmatig 10K borrels op lokatie.

geen toegang

Als je de Affiliate Marketing Revolutie nog niet gekocht hebt zou ik dat snel doen. Met de cursus leer je om zelf een website te maken en met behulp van affiliate marketing geld te verdienen met de website.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.