Home » Kennisbank » Affiliate marketing forum

Affiliate marketing forum

Op een affiliate marketing forum kun je als beginner maar ook als gevorderde affiliate marketeer informatie en vragen over affiliate marketing stellen. In Nederland is het aanbod helaas niet heel erg groot maar zijn er wel een paar interessante fora voor affiliate marketing.

Wat is een forum?

Een forum is een online platform waar verschillende gebruikers kunnen discussiƫren. Er kan een onderwerp gestart worden waar andere gebruikers op kunnen reageren. Een forum heeft vaak een bepaalde doelgroep en onderwerp zoals bijvoorbeeld affiliate marketing.

Een forum kan openbaar of afgeschermd zijn en op sommige fora moeten gebruikers zich eerst registreren voordat men een reactie kan plaatsen en/ of de onderwerpen kan zien.

Bekende Nederlandse affiliate fora

In Nederland zijn er een paar fora voor affiliate marketing. Hieronder vind je een overzicht van de meeste bekende.

Affiliate Marketing Revolutie forum

affiliate marketing revolutie forum

De Affiliate Marketing Revolutie heeft een eigen forum. Het forum is voor de kopers van de Affiliate Marketing Revolutie. Alleen de leden kunnen een nieuw onderwerp starten en op een onderwerp reageren. Echter kunnen niet geregistreerde leden wel de content lezen.

Het forum bestaat al sinds 2017 en is vrij actief. Dagelijks komen er nieuwe onderwerpen en wordt er op de onderwerpen gereageerd. Er zijn ruim 11.500 actieve leden met meer dan 84.000 berichten.

Affiliate forum

affiliate forum

Het Affiliate forum bestaat sinds 2004 en is daarbij een ouder affiliate marketing forum. Het forum zegt zelf de grootste affiliate marketing community van de Benelux te zijn.

Er staan 75.751 berichten op het forum welke door 7.5111 leden geplaatst zijn. Het forum lijkt niet heel actief meer, er is de laatste maanden iet veel activiteit meer buiten spam advertenties.

Affiliate Community

affiliate community forum

Een nieuwkomer in affiliate land is het Affiliate Community forum. Sinds maart 2021 is het forum actief en daarom zijn er nog niet heel veel leden en onderwerpen geplaatst. Maar wat er geplaatst wordt is van goede kwaliteit en het is dus zeker een forum op in de gaten te houden.