Home » Tips » Boek laptop lifestyle review

Boek laptop lifestyle review

Jacko Meijaard is Nederlands bekendste affiliate marketeer en na jaren online aan zijn blogs en trainingen te hebben gewerkt, heeft hij in 2020 hard aan zijn eerste fysieke boek gewerkt: De Laptop Lifestyle. In het boek schrijft Jacko over zijn “road to success” met affiliate marketing. Je leest hoe hij begonnen is, wat er goed bij hem ging maar ook wat er niet goed ging. Daarnaast vind je voorbeelden van affiliate websites van hem en van anderen. In deze review gaan we kijken wat er in het boek behandeld wordt.

Wat is een laptop lifestyle?

De laptop lifestyle is een term die ooit voort is gekomen nadat Timothy Ferriss het boek “The four hour workweek” geschreven heeft. Hierin beschrijft Timothy een lifestyle waarbij je met 4 uur werken per week aan je business werkt. Het werken doe je voornamelijk met een laptop, vandaar de laptop lifestyle. Het boek heeft voor een ware omslag in de denkwijze bij veel mensen gezorgd. En sindsdien zie je steeds meer digital nomads en andere soorten vrije ondernemers die een laptop lifestyle hebben.

Jacko Meijaard is zo iemand die een laptop lifestyle leeft.

Wie is Jacko Meijaard?

jacko meijaard Jacko Meijaard is een nuchtere, Zeeuwse jongeman die zo’n 10 jaar geleden begon met affiliate marketing. Hij was klaar met zijn MBO en was eigenlijk van plan om journalistiek in Utrecht te gaan studeren. Maar bij aanvang van zijn studie raakte hij steeds gedemotiveerder om deze studie te volgen en zocht naar andere manieren om geld te verdienen. Tijdens zijn zoektocht op het internet stuitte hij op affiliate marketing en hij besloot om zich hier vol op te storten.

Na een moeizaam begin, begon hij wat geld te verdienen op het internet. De enkele Euro’s per maand werden tientjes en de tientjes werden honderdtjes. Tegenwoordig verdient hij enkele tienduizenden Euro’s per maand met affiliate marketing maar ook met zijn affiliate cursus de “Affiliate Marketing Revolutie“.

Met deze cursus leert hij zijn cursisten om zelf geld op het internet te verdienen met affiliate marketing. Via video’s en met behulp van het affiliate marketing forum kun je zelf leren om net zoals hij een internet imperium op te bouwen.

Al de kennis en ervaringen die hij in zijn carrière heeft opgedaan heeft hij in zijn boek “Laptop Lifestyle” verwerkt.

De inhoud van Laptop Lifestyle

de laptop lifestyle achterkant Als je het boek bestelt en je pakketje openmaakt, zie je een boek met een softcover van 223 pagina’s dik. Het boek bevat uitsluitend tekst, je zal er geen leuke illustraties vinden. Maar door de lekkere schrijfwijze leest het makkelijk weg. De opbouw is logisch, het begint luchtig maar gaandeweg krijg je meer diepgang.

Het boek bestaat uit de volgende 19 hoofdstukken:

 1. Geen toekomst
 2. Met de juiste motivatie is alles mogelijk
 3. Weet waar je naartoe wilt werken
 4. Wat is affiliate marketing?
 5. Ontelbaar veel keuzes
 6. Hoe jij een niche kunt vinden waarin jij jezelf als affiliate overtreft
 7. Jouw site gaat alleen slagen als jij mensen iets geeft dat ze nodig hebben
 8. Je eerste website opzetten
 9. SEO
 10. Leren van anderen
 11. Geen bezoekers, geen inkomsten
 12. Zet niet al je geld op hetzelfde paard en het belang van een traffic strategie
 13. Wees niet bang om te veranderen
 14. Meten is weten
 15. Niet iedere bezoeker is evenveel waard
 16. Hoe slimme funnels de helft van mijn omzet bepalen
 17. Hoe ik mijn winst gebruik om nog meer te winnen
 18. Blijf nieuwsgierig en verwaarloos je projecten niet
 19. Het is nu aan jou

Laptop lifestyle kopen

Is de Laptop lifestyle de moeite waard om te kopen? Absoluut!

Als je geïnteresseerd in affiliate marketing bent dan is dit boek een aanrader om te lezen. Het boek geeft je veel (nieuwe) inzichten die je voor je eigen projecten kan gebruiken. De tips die in het boek staan zijn waardevol voor beginnende maar ook voor gevorderde affiliate marketeers.

Wat kost de Laptop lifestyle?

Helemaal niks! Je kan het boek helemaal gratis bestellen!

laptop lifestyle kopen

Bestel de Laptop lifestyle helemaal gratis.

Plaats een reactie