Boek laptop lifestyle review

laptop lifestyle boek

Jacko Meijaard is Nederlands bekendste affiliate marketeer en na jaren online aan zijn blogs en trainingen te hebben gewerkt, heeft hij in 2020 hard aan zijn eerste fysieke boek gewerkt: De Laptop Lifestyle. In het boek schrijft Jacko over zijn “road to success” met affiliate marketing. Je leest hoe hij begonnen is, wat er goed bij hem ging maar ook wat er niet goed ging. Daarnaast vind je voorbeelden van affiliate websites van hem en van anderen. In deze review gaan we kijken wat er in het boek behandeld wordt.

Lees verder

PayPro review

paypro affiliate netwerk

PayPro is een Nederlandse betaalprovider en biedt daarnaast ook een affiliate programma aan. PayPro richt zich voornamelijk op digitale producten en is daarom een geliefd affiliate netwerk bij affiliate website eigenaren. Maar hoe goed (of slecht) is PayPro eigenlijk? Lees dat in deze review.

Lees verder

Marketheme review

marketheme review

Als je met de Affiliate Marketing Revolutie begint, kom je al snel in aanraking met Marketheme. Marketheme wordt door Jacko Meijaard aangeraden om te gebruiken omdat het speciaal voor affiliate marketing websites ontwikkeld is. Is Marketheme echt zo goed als beweerd wordt en wanneer moet je van Marketheme gebruik maken?

Lees verder