Home » Tips » Affiliate Marketing Revolutie review van Thijs

Affiliate Marketing Revolutie review van Thijs

affiliate marketing revolutie review thijs

Ik ben glazenwasser en dat is een heel zwaar beroep. Dat ga ik niet tot mijn pensioen volhouden. Dus toen dacht ik, ik moet iets anders want ik ben in de laatste 6 jaar al 4 keer bij de fysio geweest dus dat is een signaal. Toen dacht ik hier moet ik iets aan veranderen want dit ga ik niet lang mer volhouden en nog best wel wat jaartjes voordat ik überhaupt met pensioen mag. Dus moeten we maar even kijken of dat anders kan.

Affiliate marketing cursus aanbod

Ik heb veel van die cursussen voorbij zien komen. Ik heb heel uitgebreid gezocht voordat ik überhaupt met zo’n cursus aan de gang ging. De meeste van die figuren die een cursus geven durven niet met hun eigen naam online. En dan moet je gaan nadenken “is dit wel zuivere koffie?”.

En dat dacht ik eerst ook bij Jacko. Nou, dat zal wel weer de zoveelste goeroe die niet met zijn echte naam online wil. Toen ik verder ging zoeken op het internet op Jacko Meijaard, kwam ik al gauw heel veel mensen tegen die heel positief over hem zijn. En dan kom je zijn filmpjes op YouTube tegen waarin je hem echt zelf kan zien. Dat geeft dan vertrouwen.

De Affiliate Marketing Revolutie kost ook maar 47 Euro dus je valt er geen buil aan als je dat een keertje uitprobeert. Ik ben de Affiliate Marketing Revolutie maar gewoon gaan proberen. Dat heb ik bijna een jaar gedaan. Na dat jaar kwam Jacko met het aanbod voor de 10K club en dat ben ik toen ook maar gaan doen.

Affiliate marketing inkomsten

In de eerste drie maanden dat mijn website online staat, heb ik al € 500,- verdiend. Dus ik ben heel erg gemotiveerd om door te gaan met affiliate marketing.

Ook met de Affiliate Marketing Revolutie beginnen? Klik hier om naar de kortingspagina te gaan.

Plaats een reactie